det lilla underverket...

...sover nu middag. Den lille raringen lutade sig mot mig och sjonk sen ner i mitt kna. 5-10 min senare sov han. Vilken liten angel.

Fullt sa latt var det forstas inte i gar kvall. Efter att hela eftermiddagen gatt bra, somnade han vid middagen utan att ata nagot. Han visade klart och tydligt vad han ville ha, men satt sen bara och tittade sig omkring med stora ogon tills han slocknade i mitt kna. Detta gar bra tankte jag....

Sen skulle han lakarundersokas och fick darfor lov att vakna. Efter det lekte han en stund till men kande sig val trott. Sa han packade sina sma vaskor sa "bye bye" och gick mot dorren. Sen foljde fortvivlan och bedjande ogon. Och jag borjade ocksa grata, sa hjartskarande var det. Fran att ha varit en snall och rolig tant blev jag nu dessutom forvandlad till fangvaktare. Det var fruktansvart att se honom sta dar vid dorren for att forsoka komma ut. Till slut gick vi ut i alla fall, slapandes pa hans sma tillhorigheter. Tankte forst att det skulle vara att lura honom, vilket jag ju inte ville gora. Men jag insag att nagot maste vi gora. Sa vi satte oss pa vaningsplanets foaje och tittade ut pa kvallstrafiken, vilket lugnade honom.

Det ar en liten kille med stark integritet och stark vilja jag har fatt. Lik sin mor alltsa..... Ja, faktiskt, vi han en hel del likheter i personlighet och temperament. Jag trodde ju att jag skulle fa honom att somna dar vi satt i en skon fatolj och tittade ner pa nattrafiken. Men nej, han hade ju bestamt sig for att det var helt ok att vara hos mig, men han skulle inte sova over. Sa snart han nastan foll i slummer satte han sig darfor kappratt upp. Jag fick sen ga runt med honom i barsjal en lang stund. Tillbaka pa rummet spelade vi lite dataspel innan han till slut var sa trott att han somnade som en koala pa min mage.

kinesiska fjarilar i magen

Det ar en vecka sen jag akte hemifran. Nu sitter jag pa mitt hotellrum i sodraste Kina med fjarilar i magen..... i morgon ska jag jag och min son fa varandra. Det hisnar!
Jag kommer mig inte i sang. Klockan ar snart ett pa natten, men jag forstar inte hur jag ska kunna sova. Och egentligen behover jag ju vara utsovd i morgon. Vem vet hur mycket sova det blir av i morgon natt. Han kanske grater och skriker tills vi bada tuppar av.....

Mindre än 2 veckor...

...kvar till jag är i Kina och betydligt mycket närmare min älskade lilla prins. Allt är klart nu. Biljetter, visum, uppehållstillstånd.... Mycket märkligt att behöva söka uppehållstillstånd för sitt barn, sitta i evighetslång kö på migrationsverket för att få ett förhandsbesked. Enligt deras upplysning är handläggningstiderna på över 6 månader och så länge har jag inte tid att vänta. Men det gick på en vecka.

Snart, snart snart.....

RSS 2.0